Serie A: Σε «τεντωμένο σχοινί» κρέμεται η βαθμολογία!

Serie A: Σε «τεντωμένο σχοινί» κρέμεται η βαθμολογία!

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A, για την 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι στο… όριο, όσον αφορά την τετράδα, την Ευρώπη, και την παραμονή, και αυτό μαγνητίζει το αγωνιστικό ενδιαφέρον και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, και μπορούν να παίξουν το ρόλο τους στην τελική κατάταξη.

Αρχικά, στη 13:30, η Έμπολι υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι είναι στο -4 από τη σωτηρία και οφείλουν να κερδίσουν, για να μείνουν ζωντανοί. Η Φιορεντίνα φυσικά δεν κινδυνεύει, αλλά δεν προλαβαίνει την Ευρώπη. Στις 16:00 έχουμε τρία παιχνίδια, με το Λάτσιο – Αταλάντα να ξεχωρίζει. Οι φιλοξενούμενοι είναι τέταρτοι, τέσσερις βαθμούς πάνω από τους γηπεδούχους, και η κρισιμότητα του αγώνα γίνεται αντιληπτή. Την ίδια ώρα, θα γίνουν τα Φροζινόνε – Σασουόλο και Πάρμα – Σαμπντόρια.

Αργότερα, και συγκεκριμένα στις 19:00, η Τζένοα υποδέχεται τη Ρόμα. Οι Γενοβέζοι είναι στο +6 από τον υποβιβασμό και θέλουν να… τελειώνουν με αυτήν την ιστορία. Από την άλλη, η Ρόμα απέχει μόλις έναν πόντο από την τετράδα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει την αντεπίθεσή της. Τέλος, στις 21:30, η Νάπολι θα φιλοξενήσει στο San Paolo την Κάλιαρι.

Τα previews των αναμετρήσεων της Serie A, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ