Βαλένθια – Άρσεναλ: Μπορούν την ανατροπή οι «Νυχτερίδες»;

Βαλένθια – Άρσεναλ: Μπορούν την ανατροπή οι «Νυχτερίδες»;

Η Βαλένθια φιλοξενεί σήμερα (22:00) την Άρσεναλ, στον δεύτερο ημιτελικό για το Europa League.

Το Champions League… πέρασε, και είναι η σειρά του Europa League να κλέψει την παράσταση. Σήμερα (09/05), συνεχίζονται τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στις 22:00 λοιπόν, η Βαλένθια θα υποδεχθεί στο «Μεστάγια» την Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, μετά το 3-1 του «Έμιρεϊτς». Ωστόσο, οι «Νυχτερίδες» θα παλέψουν για την ανατροπή.

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε η Βαλένθια την Κυριακή. Για την ακρίβεια, συνέτριψε με 2-6 την Ουέσκα, για τη La Liga και συνεχίζει να πιέζει για την τετράδα. Είναι τρεις πόντους πίσω από τη Χετάφε και έχει ακόμα σοβαρές πιθανότητες για να τα καταφέρει. Στο Europa League, η Βαλένθια επιθυμεί να φτάσει στον τελικό. Ωστόσο, δεν έχει εύκολο έργο. Το 3-1 από την Άρσεναλ, στο πρώτο παιχνίδι, καθιστά τις «Νυχτερίδες» αουτσάιντερ. Το εκτός έδρας του γκολ του Ντιακαμπί όμως, δίνει ελπίδες στους γηπεδούχους. Η Βαλένθια τα έχει πάει εξαιρετικά στο δεύτερο μισό της χρονιάς, και επιθυμεί να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Η Άρσεναλ από την άλλη, οφείλει πλέον να κατακτήσει το Europa League, αν θέλει να βρεθεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Οι «Κανονιέρηδες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπράιτον, εντός έδρας, και έχασαν οριστική την τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα λοιπόν, καλούνται να κλειδώσουν την πρόκριση απέναντι στη Βαλένθια, και στη συνέχεια να σηκώσουν την κούπα. Παρά το γεγονός ότι μπήκε πολύ μουδιασμένα στο πρώτο παιχνίδι, η Άρσεναλ βρήκε γρήγορα τα πατήματά της και κέρδισε τις «Νυχτερίδες». Το 3-1 μοιάζει με σκορ ασφαλείας, αλλά οι ανατροπές δεν λείπουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πρέπει να είναι προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να μην κινδυνέψουν και να φύγουν από την Ισπανία με το εισιτήριο του τελικού.

Το preview του Βαλένθια – Άρσεναλ είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε τη στοιχηματική ανάλυση του ημιτελικού Βαλένθια – Άρσεναλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ