Διπλά που προκαλούν στο Europa League

Διπλά που προκαλούν στο Europa League

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από το σημερινό κουπόνι.

Τελικά η Ναντ την διέσυρε την Ντιζόν την περασμένη Κυριακή, και με τις ομάδες να βγάζουν την πραγματική δυναμική τους στο χορτάρι την περασμένη Κυριακή, το ταμείο ήταν πολύ μακρινό σενάριο.

Αποχή τις προηγούμενες ημέρες, αν και μετάνιωσα που δεν ασχολήθηκα με το θαύμα της Τότεναμ, το οποίο πίστευα αρκετά, εν αντιθέσει με αυτό που έκανε η Λίβερπουλ το οποίο δεν περίμενα με τίποτα. Πέμπτη σήμερα και ενώ προετοιμάζομαι για την Ligue 2 αύριο, πάμε να δούμε και τα σημερινά.

Ξεκινάω από το Βαλένθια – Άρσεναλ, με τον μετρ του Europa League, Ουνάι Έμερι, να βλέπει την ομάδα του να έχει σαφές προβάδισμα μετά το 3-1 του πρώτου ματς. Οι νυχτερίδες πήραν προβάδισμα στο Emirates αλλά σύντομα το πλήρωσαν και απόψε καλούνται να βρουν γκολ για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους. Όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα, αλλά και από την σειρά αγώνων κόντρα στη Νάπολι, οι Λονδρέζοι την παίρνουν σοβαρά την διοργάνωση και έχουν την ποιότητα για να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Η άμυνα δεν είναι το δυνατό τους σημείο οπότε θα πρέπει να αντέξουν στην αρχή και κατά την γνώμη μου να δοκιμάσουν να βρουν το γκολ που θα ξενερώσει οριστικά τους γηπεδούχους. Τετραπλασιασμός στο διπλό; Θα ρισκάρω.

Πηγαίνω και στο Λονδίνο, εκεί όπου η Τσέλσι φιλοξενεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά το 1-1 του πρώτου ματς που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στο σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι. Δεν τους πήγε καθόλου το πρώτο παιχνίδι τους Γερμανούς, με τους μπλε να κάνουν -το λες και- επίδειξη δύναμης αλλά να μην καταφέρνουν από την πλευρά τους να βρουν ένα πιο ξεκάθαρο σκορ πρόκρισης και να πρέπει τώρα να τελειώσουν την δουλειά στην έδρα τους.

Από την πλευρά της η Άιντραχτ θα πρέπει να βρει δίχτυα εάν θέλει να προκριθεί στον τελικό και με την επιστροφή και του Ρέμπιτς περιμένω να βασιστεί πολύ περισσότερο στην εκρηκτική επίθεσή της παρά να περιοριστεί στο δικό της μισό του γηπέδου. Φύσει επιθετική ομάδα, οπότε αν της πάει καλά το πράγμα γιατί να μην της βγει και το ματς; Σαφέστατο φαβορί η Τσέλσι, αλλά όχι και 9.60.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ