Β’ Γαλλίας: «Θρίλερ» για την άνοδο και τον υποβιβασμό!

Β’ Γαλλίας: «Θρίλερ» για την άνοδο και τον υποβιβασμό!

Η 37η, και προτελευταία, αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Γαλλίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (10/05).

Προς το τέλος του οδεύει και το φετινό πρωτάθλημα Γαλλίας, με τα πράγματα να είναι ακόμα ρευστά. Η Μετς έχει εξασφαλίσει την κορυφή, αλλά η δεύτερη θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, ακόμα παίζεται. Επιπλέον, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιές ομάδες θα μετέχουν στα πλέι-οφ ανόδου, και ποιές θα υποβιβαστούν.

Συνεπώς, υπάρχουν πολλά ακόμα να κριθούν, σε μόλις δύο αγωνιστικές. Σήμερα, θα διεξαχθεί η προτελευταία αγωνιστική της Ligue 2. Όλα τα ματς αρχίζουν στις 21:45. Η πρωταθλήτρια Μετς δοκιμάζεται στην έδρα της Νανσί, που είναι στο +2 από τα μπαράζ παραμονής. Η δεύτερη Μπρεστ φιλοξενεί την αδιάφορη Νιόρ. Η Τρουά είναι τρίτη, στο -4 από την Μπρεστ, και θέλει μόνο τη νίκη στην έδρα της Κλερμόν. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα, στη μάχη για τα πλέι-οφ ανόδου, η Παρί FC παίζει εκτός έδρας με τον Ερυθρό Αστέρα, που έχει υποβιβαστεί. Ισόβαθμη με την Παρί στους 59 πόντους, και εντός των προνομιούχων θέσεων, είναι η Λοριάν που υποδέχεται τη Σοσό. Δύο πόντους κάτω από Παρί και Λοριάν, και εκτός πλέι-οφ αυτήν τη στιγμή, εντοπίζεται η Λανς. Αυτή, φιλοξενείται από την Αζαξιό, που επίσης «καίγεται» για τη νίκη για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής. Τέλος, η Μπεζιέρ που έχει ακόμα ελπίδες να αποφύγει την απευθείας πτώση, θα αγωνιστεί στην έδρα της Ορλεάν.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων για τη Β’ Γαλλίας. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για να δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών αναμετρήσεων της Ligue 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ