Bundesliga: «Θρίλερ» για το Champions League, λίγο πριν το τέλος!

Bundesliga: «Θρίλερ» για το Champions League, λίγο πριν το τέλος!

Η 33η αγωνιστική της Bundesliga ξεκινάει σήμερα (11/05), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εννιά αναμετρήσεις.

Η βαθμολογία Γερμανίας έχει σχεδόν καθοριστεί μεν, ως προς τον πρωταθλητή, αλλά οι υπόλοι στόχοι έχουν ακόμα ενδιαφέρον. Την παράσταση φυσικά, κλέβει η μάχη για το Champions League, για το οποίο μάχονται πέντε ομάδες. Εννοείται, υπάρχει ακόμα… «ψωμί» για την πέμπτη και την έκτη θέση, αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα λοιπόν, μπορεί να κριθούν πολλά.

Όλα τα σημερινά παιχνίδια, θα πραγματοποιηθούν στις 16:30. Η Λεβερκούζεν, που είναι ισόβαθμη με την τέταρτη Άιντραχτ, υποδέχεται τη Σάλκε. Από εκεί και πέρα, Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ είναι μόλις δύο πόντους κάτω, και έχουν δύσκολες αποστολές. Η πρώτη στην έδρα της Νυρεμβέργης, και η δεύτερη στην έδρα της Στουτγάρδης. Και στις δύο αυτές αναμετρήσεις, οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη στη μάχη για την παραμονή. Η Νυρεμβέργη ειδικά, αν δεν κερδίσει υποβιβάστηκε οριστικά.

Η Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται στην έδρα της Λειψίας. Με νίκη, κατακτά το πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει εύκολο έργο. Η δεύτερη Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά τα σοκ με Σάλκε και Βέρντερ. Η τελευταία, παίζει στην έδρα της Χοφενχάιμ που «καίγεται» για τη νίκη ώστε να ελπίζει για την εξάδα. Τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων για τη Bundesliga. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ