Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ: Ντέρμπι μίσους με μεγάλη σημασία

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ: Ντέρμπι μίσους με μεγάλη σημασία

Η 33η αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώνεται σήμερα (12/05), με το παιχνίδι Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μάιντζ.

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνεται σήμερα η 33η αγωνιστική της Bundesliga. Ο λόγος για το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ. Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στην πλευρά των γηπεδούχων, που παλεύουν για το… στοίχημα του Champions League. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να τους χαλάσουν τα σχέδια!

Μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι, στα ημιτελικά του Europa League, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αφοσιώνεται εξ ολοκλήρου στην εξασφάλιση της τετράδας στο πρωτάθλημα. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, έχει την ευκαιρία με νίκη να ανέβει τέταρτη, και να αφήσει πίσω με δύο πόντους την Γκλάντμπαχ. Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, και είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η Μάιντζ από την άλλη, δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στη σημερινή αναμέτρηση. Έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή στην κατηγορία, ενώ δεν προλαβαίνει την ευρωπαϊκή έξοδο. Παρόλα αυτά, δεν έχει παρατήσει το πρωτάθλημα, στις τελευταίες αγωνιστικές του, και παίζει για τη νίκη σε όλα τα ματς. Ειδικά σήμερα, που πρόκειται για ντέρμπι, επιθυμεί να βάλει δύσκολα στην Άιντραχτ και να της στερήσει τρεις βαθμούς που θα την βοηθήσουν για το Champions League. Προέρχεται από το 3-3 με τη Λειψία και δείχνει ότι δεν αστειεύεται!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ