Segunda Division: Μεγάλη μάχη για τα πλέι-οφ ανόδου!

Segunda Division: Μεγάλη μάχη για τα πλέι-οφ ανόδου!

Για την 38η αγωνιστική της Segunda Division, η Μάλαγα θα φιλοξενήσει σήμερα (13/05) την Οβιέδο.

Συνεχίζεται σήμερα η 38η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για την ακρίβεια, η Μάλαγα υποδέχεται την Οβιέδο. Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου, και στο μεταξύ τους ματς μπορούν να κριθούν πολλά. Άλλωστε, βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Μάλαγα, βρίσκεται στην έβδομη θέση, με 59 βαθμούς, και μόλις στο -2 από την προνομιούχο εξάδα. Επομένως, με νίκη επί της Οβιέδο κρατάει ξανά στα χέρια της το εισιτήριο για τα πλέι-οφ ανόδου. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Το 0-1 από τη Μαγιόρκα την «πλήγωσε», ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Κάντιθ, εκτός έδρας. Σήμερα λοιπόν, οι γηπεδούχοι επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Διαφορετικά, τα περιθώρια στενεύουν.

Η Οβιέδο από την άλλη, έχει βάλει… πείσμα να μπει στην εξάδα και αρνείται να χάσει. Παλεύει σκληρά σε όλα τα παιχνίδια, και είναι αήττητη από τις 24 Μαρτίου. Πήρε μεγάλη νίκη, με 0-1, στην έδρα της Αλμερία, πριν από δύο αγωνιστικές. Έπειτα, έμεινε στο 1-1 με τη Γρανάδα. Έχει 57 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από τη Μάλαγα, και ευελπιστεί σήμερα να την κερδίσει. Ένα «διπλό» σε ένα τέτοιο γήπεδο, θα πιστοποιήσει ότι η Οβιέδο έχει σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσει την άνοδο στη La Liga, μέσω των πλέι-οφ. Δεν παύει όμως, να είναι μια δύσκολη αποστολή.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του Μάλαγα – Οβιέδο για τη Segunda Division. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε την ανάλυση και την εκτίμηση του αγώνα Μάλαγα – Οβιέδο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ