Α’ Ολλανδίας: Φινάλε με τον Άγιαξ στην κορυφή!

Α’ Ολλανδίας: Φινάλε με τον Άγιαξ στην κορυφή!

Σήμερα Τετάρτη (15/05), διεξάγεται η 34η και τελευταία αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Το φινάλε της σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα είναι γεγονός! Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η 34η αγωνιστική, με εννιά αναμετρήσεις να διεξάγονται στις 20:30. Ο Άγιαξ είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα, καθώς υπερισχύει στη διαφορά τερμάτων της Αϊντχόφεν με 14 γκολ. Στην ουσία, το μόνο που… παίζεται ακόμα, είναι η έβδομη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Η Χέρακλες είναι αυτήν τη στιγμή έβδομη, και πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια, έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Αϊντχόφεν. Απέχει τρεις βαθμούς και τέσσερα γκολ από την όγδοη Χρόνιγκεν. Η τελευταία, φιλοξενείται από την αδιάφορη Έμεν, και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις ελπίδες της για την επτάδα. Εξάλλου, η Αϊντχόφεν οφείλει να κερδίσει τη Χέρακλες και μάλιστα με όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα. Άσχετα, που είναι… απίθανο να χάσει ο Άγιαξ και μάλιστα με τρελό σκορ.

Ο «Αίαντας» θα παίξει εκτός έδρας με τη Ντε Γκράαφτσαπ και φυσικά έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Η ομάδα του Τεν Χαγκ έχει πραγματοποιήσει ένα συγκλονιστικό δεύτερο μισό στη χρονιά και δικαίως είναι ένα βήμα από τον τίτλο. Η περασμένη αγωνιστική, με την ήττα της PSV από την Άλκμααρ, και τη δική του νίκη επί της Ουτρέχτης, ήταν καθοριστική. Από εκεί και πέρα, η παραμονή στην κατηγορία, τα μπαράζ παραμονής και ο απευθείας υποβιβασμός, έχουν κριθεί. Συνεπώς, τα υπόλοιπα ματς έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα Previews όλων των σημερινών αγώνων της Eredivisie. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε τις Αναλύσεις και τις Εκτιμήσεις των αγώνων της Α’ Ολλανδίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ