Πόρτσμουθ – Σάντερλαντ: Ματσάρα στο δρόμο για την άνοδο!

Πόρτσμουθ – Σάντερλαντ: Ματσάρα στο δρόμο για την άνοδο!

Στα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου της League One, η Πόρτσμουθ υποδέχεται σήμερα (21:45) τη Σάντερλαντ!

Το κουπόνι στοιχήματος δεν περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις σήμερα (16/05). Παρόλα αυτά, το Πόρτσμουθ – Σάντερλαντ είναι διαθέσιμο και μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον επαναληπτικό ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου της League One. Στο πρώτο παιχνίδι, η Σάντερλαντ επικράτησε με 1-0. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει. Το σκορ είναι ρευστό και όλα παραμένουν ανοιχτά.

Η Πόρτσμουθ τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τρεις πόντους πάνω από τη σημερινή αντίπαλό της. Επίσης για τρεις πόντους, έχασε την απευθείας άνοδο στην Championship. Στον τελικό του League Trophy, συνάντησε ξανά τη Σάντερλαντ. Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, και το 2-2 της παράτασης, οι ομάδες έπαιξαν τον τίτλο στα πέναλτι. Η Πόρτσμουθ λοιπόν, ήταν αυτή που κέρδισε. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία ματς, στα οποία δέχεται γκολ. Σήμερα, οφείλει να τα δώσει όλα για να το… γυρίσει.

Η Σάντερλαντ από την άλλη, αναδείχθηκε πέμπτη, με 85 βαθμούς, στη League One. Έχει να νικήσει στην έδρα της Πόρτσμουθ από το 1997, μετρώντας μια ισοπαλία και πέντε ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε αυτό το γήπεδο. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ανασυγκροτήθηκε και πήρε μεγάλη νίκη στον πρώτο ημιτελικό. Έχει το πάνω χέρι, αλλά ξέρει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Γνωρίζει πως η Πόρτσμουθ θα αντιδράσει, και πρέπει να αντέξει τους κραδασμούς για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι-οφ. Πάντως, συνολικά, έχει πραγματοποιήσει μια καλή σεζόν και είναι ικανή για την άνοδο.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του Πόρτσμουθ – Σάντερλαντ. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ