Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Φενέρμπαχτσε

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Φενέρμπαχτσε

Πάρα πολλές επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πάρα πολλές επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τα φώτα στρέφονται στο Final-4 της Euroleague που διεξάγεται στη Βιτόρια της Χώρας των Βάσκων, την ώρα που η τελευταία αγωνιστική της Ligue 2 αναμένεται να κομμένη ανάσα και προκύπτει επιλογή και από εκεί, όσον αφορά το πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις που προκύπτουν από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Προβάδισμα για Φενέρμπαχτσε

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Euroleague, Φενέρμπαχτσε – Εφές Αναντολού. Για πέμπτη σερί σεζόν η Φενέρμπαχτσε εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Final-4 της Euroleague. Το συγκρότημα του Ομπράντοβιτς προσπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Ζαλγκίρις με 3-1 στις νίκες. Μπορεί στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς να απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά στη Λιθουανία “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση και για μία ακόμη χρονιά διεκδικεί το τρόπαιο. Απόψε,δε, έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Εφές Ανταντολού.

Το συγκρότημα του Αταμάν ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Euroleague στην 4η θέση, στα πλέι οφ τέθηκε κόντρα στην Μπαρτσελόνα της οποίας επικράτησε με 3-2 νίκες. Η Φενέρμπαχτσε μετράει δύο σημαντικές απουσίες εν όψει της αποψινής μάχης, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ οι Ντατόμε και Λοβέρν. Από την άλλη πλευρά η Εφές Αναντολού θα παρουσιαστεί πάνοπλη. Θεωρούμε, όμως, ότι η πιο έμπειρη από τέτοιες καταστάσεις Φενέρμπαχτσε έχει το προβάδισμα, η απόδοση στην οποία προσφέρεται η νίκη της είναι πολύ καλή, και θα την στηρίξουμε στο 1.70.

Γκολ και θέαμα στο «Saint-Symphorien»

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μετς – Μπρεστ. Μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αυτό δεν σημαίνει πως οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ligue 2, Μετς και Μπρεστ, δεν έχουν όρεξη να κλείσουν τη σεζόν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Η Μετς κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, την ώρα που η Μπρεστ βρίσκεται στο -4 από αυτή, έχοντας εξασφαλίσει την απευθείας άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια της Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από 16 αγωνιστικές (9-7-0) την προηγούμενη εβδομάδα, γνωρίζοντας την ήττα από τη Νανσί (1-0 εκτός έδρας). Παραμένουν αήττητοι στις εννέα τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές (6-3-0).

Από την άλλη πλευρά, η Μπρεστ πανηγύρισε έξι νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Νιόρ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζαν Μαρκ Φουρλάν ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπρεστ. Τα γαλλικά δημοσιεύματα θέλουν τον 61χρονο Γάλλο προπονητή να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Οσέρ. Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς άγχος και πίεση στον αγωνιστικό χώρο, περιμένουμε μία αναμέτρηση με γκολ και θέαμα, για αυτό θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ