Serie A: Ρόμα για Champions League, Ουντινέζε για παραμονή!

Serie A: Ρόμα για Champions League, Ουντινέζε για παραμονή!

Ξεκινάει σήμερα (18/05) η 37η αγωνιστική της Serie A, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Η βαθμολογία Ιταλίας θα κρίνεται μέχρι τελευταία στιγμή, από ό,τι φαίνεται. Και δεν αναφερόμαστε στην υπόθεση της κορυφής, αλλά στους υπόλοιπους στόχους. Η τετράδα είναι ακόμα ανοιχτή, ενώ τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και για την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα λοιπόν, έχουμε τρία ματς που μπορούν να κρίνουν πολλά.

Αρχικά, η αυλαία ανοίγει στις 16:00 με το Ουντινέζε – ΣΠΑΛ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που καίγονται για τη νίκη, καθώς είναι μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με νίκη κάνουν μεγάλο βήμα και είναι μεγάλη ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αδιάφορη ΣΠΑΛ. Αργότερα, στις 19:00, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Οι Γενοβέζοι απέχουν ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη και θα αναζητήσουν μόνο το τρίποντο!

Αυτό θα πράξει και η Ρόμα, που δοκιμάζεται στις 21:30 στην έδρα της Σασουόλο. Οι Ρωμαίοι έχουν 62 βαθμούς και με νίκη πιάνουν στην τετράδα την Αταλάντα, έστω και με ματς περισσότερο. Αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για το Champions League, οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το «διπλό». Εξάλλου, η Σασουόλο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα Previews όλων των αγώνων της Serie A. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ