Α’ Ισπανίας: Τελευταίες παραστάσεις για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

Α’ Ισπανίας: Τελευταίες παραστάσεις για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

Η La Liga ολοκληρώνεται σήμερα (19/05), με την 38η αγωνιστική να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις!

 

Το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος είναι… πιο κοντά από ποτέ! Σήμερα Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες, που ρίχνουν και την αυλαία της φετινής διοργάνωσης. Η Μπαρτσελόνα, που κέρδισε το στοίχημα του τίτλου, και η Ρεάλ Μαδρίτης, δίνουν απόψε τα τελευταία παιχνίδια τους και ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Μπάρτσα, δοκιμάζεται στις 17:15 στην έδρα της Εϊμπάρ. Οι Καταλανοί έχουν σηκώσει την κούπα και κάνουν τα σχέδια τους για τη σεζόν 2019/2020. Παρόλα αυτά, θα ήθελαν να κλείσουν με μια εμφατική εμφάνιση τη φετινή χρονιά. Η Εϊμπάρ είναι επίσης βαθμολογικά αδιάφορη, ωστόσο δεν περιμένουμε ένα… βαρετό παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες μπορούν να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους, και θεωρούμε ότι θα το πράξουν.

Η αιώνια αντίπαλος της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, παίζει νωρίτερα σήμερα. Συγκεκριμένα, στη 13:00, η «Βασίλισσα» φιλοξενεί τη Ρεάλ Μπέτις. Το ματς είναι επίσης αδιάφορο βαθμολογικά, αφού οι γηπεδούχοι είναι οριστικά τρίτοι, και οι φιλοξενούμενοι έχασαν το τρένο της Ευρώπης. Ωστόσο, οι παίκτες που υπάρχουν στα ρόστερ και των δύο, προϊδεάζουν για ένα ωραίο ματς, που θα αποχαιρετήσει για φέτος το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα Previews όλων των αγώνων της La Liga. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ