Α’ Σουηδίας: Σπουδαίο ματς στο Γκέτεμποργκ

Α’ Σουηδίας: Σπουδαίο ματς στο Γκέτεμποργκ

Τέσσερα παιχνίδια στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται τη Δευτέρα (20/05) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Α’ Σουηδίας, με αυτήν ανάμεσα στην Γκέτεμποργκ και τη Χάμαρμπι να ξεχωρίζει. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία ξεκινούν όλα στις 20:00, η Νόρκεπινγκ υποδέχεται τη Σούντσβαλ, η Έστερσουντ την Έρεμπρο και η ΑΪΚ Στοκχόλμης την Φάλκενμπεργκ.

Γκέτεμποργκ και Χάμαρμπι ισοβαθμούν στους 17 πόντους, όποια από τις δυο τους κερδίσει, αν βέβαια προκύψει νικητής, θα “πιάσει” στη 2η θέση τη Χάκεν και θα πλησιάσει στον πόντο την πρωτοπόρο Μάλμε. Στους υπόλοιπους αγώνες, η ΑΪΚ Στοκχόλμης δείχνει να έχει το προβάδισμα απέναντι στην ουραγό Φάλκενμπεργκ και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και στην αναμέτρηση Νόρκεπινγκ – Σούντσβαλ, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες και να αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Όσο για το παιχνίδι Έστερσουντ – Έρεμπρο, οι γηπεδούχοι μπορεί να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είναι μία ομάδα ικανή επιθετικά που μπορεί να βρει ένα τουλάχιστον γκολ.

Διαβάστε στο Betarades.gr τα αναλυτικά preview όλων των αγώνων της Α’ Σουηδίας (κλικ εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ