Μόλντε – Βίκινγκ: «Βλέπουν» κορυφή οι γηπεδούχοι

Μόλντε – Βίκινγκ: «Βλέπουν» κορυφή οι γηπεδούχοι

Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα της Δευτέρας (20/05, 20:00) στο “‘Άκερ Στάντιον”, με τη Μόλντε να υποδέχεται τη Βίκινγκ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Α’ Νορβηγίας.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Κρίστιανσουντ, σε μία αναμέτρηση που μπορεί να προηγήθηκαν 0-2 στο 31’, αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν τρία τέρματα και επέστρεψαν με άδεια χέρια στη βάση τους. Η ήττα αυτή, μάλιστα, ήταν μόλις η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο γήπεδό τους παρουσιάζονται άκρως αποτελεσματικοί. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα ματς έχουν δώσει εκεί φέτος, μέτρησαν ισάριθμες νίκες, πετυχαίνοντας 11 τέρματα συνολικά, με την εστία τους να παραβιάζεται μόλις μία φορά!

Η Βίκινγκ, από την πλευρά της, σε οκτώ αγώνες μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς, φιγουράρει στο μέσο της κατάταξης, στα τρία τελευταία παιχνίδια της διατηρείται αήττητη, ωστόσο έχει νικήσει μόνο στο ένα από αυτά. Το κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Στάμπαεκ, με 3-0 εντός έδρας, ενώ είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ισοπαλίες, με Στρομσγκόντσετ (0-0 εκτός) και Βίκινγκ (1-1 εντός).

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μόλντε – Βίκινγκ (κλικ εδώ), με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ