Φυσικά και αξίζει να στηριχτεί ο Μπράουν

Φυσικά και αξίζει να στηριχτεί ο Μπράουν

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το κουπόνι του τένις.

Ντάστιν Μπράουν. Ένας από τους ωραίους τύπους στον χώρο του τένις. Τζαμαϊκανής καταγωγής, γεννήθηκε στη Γερμανία, γεγονός που τον βοήθησε να αναδείξει το ταλέντο του και να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ζούσε για καιρό σε τροχόσπιτο παλιότερα και “έδενε” τις ρακέτες των άλλων παικτών σε φιλική τιμή για να προσθέτει στο εισόδημά του.

Μαθημένος στα δύσκολα με ζωή που μπορεί να γίνει ταινία… Βετεράνος πλέον στα 34, εξακολουθεί να απολαμβάνει το παιχνίδι και να αποδίδει πολύ καλά κατά καιρούς, παίζοντας χωρίς πίεση και άγχος. Τον Απρίλιο κατέκτησε το Τσάλεντζερ στη Σοφία Αντίπολις νικώντας στον τελικό τον ταλαντούχο και φαβορί βάσει αποδόσεων Φίλιπ Κραγίνοβιτς (6/3, 7/5) και τώρα στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός απέκλεισε ήδη τον Ντένις Ιστόμιν με 7/6, 6/1. Με αντίπαλο τον Εμίλιο Γκόμες από το Εκουαδόρ αξίζει να στηριχτεί.

O Μπράουν (Νο 175) λόγω ηλικίας δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμη για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό ενός Γκραν Σλαμ και το γνωρίζει καλά. Είναι ένας παραπάνω λόγος αυτός για να δώσει το 200%. Ο Γκόμες (Νο 194) είναι παίκτης επιπέδου Τσάλεντζερ, όχι κακός, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα σταθερός, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον ντεφορμέ βετεράνο Ντάνιελ Χ. Τραβέρ (6/4, 6/1). Κερδίζει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη. Η κλάση, η πείρα των 20 Γκραν Σλαμ και η απόδοση με οδηγούν στον Μπράουν.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ