Βερόνα – Πεσκάρα: «Υπόσχονται» γκολ

Βερόνα – Πεσκάρα: «Υπόσχονται» γκολ

Πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στη Serie B της Ιταλίας τα πλέι οφ για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Η Βερόνα υποδέχεται την Τετάρτη (22/05, 22:00) την Πεσκάρα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει η ρεβάνς στην έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων.

Η Βερόνα μπήκε στα πλέι οφ από τον προηγούμενο γύρο και στο νοκ άουτ παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο την Περούτζια, χρειάστηκε τη διαδικασία της παράτασης για να πάρει την πρόκριση. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1, με την Περούτζια να ισοφαρίζει στο φινάλε με πέναλτι, η Βερόνα, όπως, δεν πτοήθηκε και στον έξτρα χρόνο σημείωσε τρία ακόμη τέρματα, για να επικρατήσει τελικά με 4-1.

Η Πεσκάρα τερμάτισε στην 4η θέση, η οποία την έστειλε απευθείας στα ημιτελικά. Στο τελευταίο παιχνίδι της επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της Σαλερνιτάνα, αποτέλεσμα με το οποίο διεύρυνε το αήττητο σερί της στους πέντε αγώνες, ωστόσο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν άλλες δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Βερόνα να παραμένει αήττητη. Συγκεκριμένα, κέρδισε 3-1 στην έδρα της, ενώ το παιχνίδι στο γήπεδο της Πεσκάρα ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Βερόνα – Πεσκάρα (Κλικ εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ