Ουτρέχτη – Φίτεσε: Για μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ

Ουτρέχτη – Φίτεσε: Για μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ

Διπλά παιχνίδια για το τελευταίο «εισιτήριο» της Ολλανδίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η τελική των πλέι οφ στην Ολλανδία ξεκινά σήμερα, Παρασκευή (24/05). Η Ουτρέχτη υποδέχεται στις 21:45 την Φίτεσε στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων. Η νικήτρια ομάδα μετά από τους διπλούς αγώνες, θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον προηγούμενο γύρο των πλέι οφ, η Ουτρέχτη αναμετρήθηκε με την Χέρακλες και πήρε εύκολα την πρόκριση με συνολικό σκορ 5-0. Έβαλε τις βάσεις από το πρώτο ματς στο Άλμελο, όπου επιβλήθηκε 2-0 και στον επαναληπτικό στο γήπεδό της δεν έδωσε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης στην αντίπαλό της, επικρατώντας με 3-0.

Η Φίτεσε, από την άλλη πλευρά, είχε πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Γκρόνινγκεν. Αρχικά, ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας. Στη ρεβάνς μπροστά στο κοινό της, προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, δέχθηκε γκολ στο 81’, αγχώθηκε στη συνέχεια, αλλά κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και να προκριθεί στον τελικό. Τη φετινή σεζόν, μάλιστα, η ομάδα από το Άρνεμ αντιμετώπισε δύο φορές την Γκρόνινγκεν και μέτρησε μία ισοπαλία (0-0 εκτός) και μία νίκη (2-1 εντός).

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ουτρέχτη – Φίτεσε (Κλικ Εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ