Λειψία – Μπάγερν Μονάχου: Τελικός με φαβορί, αλλά…

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου: Τελικός με φαβορί, αλλά…

Σήμερα (25/05) στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα στη Λειψία και τη Μπάγερν.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου θα πέσει φέτος η αυλαία στη Γερμανία. Εκεί θα γίνει απόψε ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου, μεταξύ της Λειψίας και της Μπάγερν Μονάχου. Πρόκειται για ένα ματς που μαγνητίζει το ενδιαφέρον και αγωνιστικά, αλλά και σε σχέση με τα προγνωστικά στοιχήματος. Η Μπάγερν είναι το φαβορί, αλλά η Λειψία είναι δυνατή ομάδα και θα τα δώσει όλα για τον πολυπόθητο τίτλο.

Τυπικά γηπεδούχος λοιπόν είναι η Λειψία. Η ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ τερμάτισε στην τρίτη θέση της Bundesliga και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Πρόκειται για ένα επιθετικό σύνολο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αιχμή του δόρατος τον Τίμο Βέρνερ. Ο τελικός είναι μια μεγάλη πρόκληση για τη Λειψία, που θέλει όσο τίποτε άλλο να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο. Η Μπάγερν είναι σπουδαίος αντίπαλος, αλλά και στο πρόσφατο 0-0 του πρωταθλήματος, οι «Ταύροι» έδειξαν ότι μπορούν να την κοντράρουν.

Οι «Βαυαροί» από την άλλη, έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα Γερμανίας και πάνε για το νταμπλ. Υπερέχουν σε ποιότητα και βάθος στο ρόστερ, ωστόσο δεν έχουν τρομάξει φέτος με την απόδοσή τους. Παρόλα αυτά, έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Ο Νίκο Κόβατς δεν αποκλείεται να παίζει το… κεφάλι του σε αυτό το παιχνίδι, και θέλει να δει τους παίκτες του να «ματώνουν» για την κούπα. Η Μπάγερν είναι το φαβορί, αλλά οφείλει να το αποδείξει στο χορτάρι.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του τελικού Λειψία – Μπάγερν. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ