Στοίχημα: Προβάδισμα ανόδου η Σάντερλαντ

Στοίχημα: Προβάδισμα ανόδου η Σάντερλαντ

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από κάθε «γωνιά» του πλανήτη, ωστόσο ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική της Serie A, όπου θα κρίνει πολλά όσον αφορά την τετράδα αλλά και την παραμονή. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Bwin.

Πιο έμπειρη και ιστορική η Σάντερλαντ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τον τελικό των μπαράζ ανόδου ανάμεσα σε Τσάρλτον και Σάντερλαντ, με τη νικήτρια να “τσεκάρει” το εισιτήριο για την Championship. Αμφότερες πάλεψαν μέχρι τέλους για την απευθείας άνοδο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και πλέον είναι αναγκασμένες να διεκδικήσουν την άνοδο στην Championship μέσω του σημερινού τελικού. Η Σάντερλαντ δείχνει να έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω εμπειρίας, ενώ διαθέτει και πιο “γεμάτο” ρόστερ από την αντίπαλό της. Παρ’ όλα αυτά, οι “μαύρες γάτες” έχουν μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες, επομένως θα προτιμήσουμε το 2DNB σε απόδοση 1.80 για μεγαλύτερη “ασφάλεια”, παίρνοντας με το μέρος μας και το ενδεχόμενο της παράτασης. Επίσης, η Σάντερλαντ έχει πολλούς και πιστούς οπαδούς, που δεν αποκλείεται να κάνουν και τη διαφορά σήμερα στο Wembley.

Ο θάνατός σου… η ζωή μου

Συνεχίζουμε με την τελευταία αγωνιστική της Serie A και το παιχνίδι Φιορεντόνα – Τζένοα, με τις δυο ομάδες να μάχονται με φόντο την παραμονή τους στην κατηγορία. Αμφότερες βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο η κάθε μια κρατάει την τύχη της στα… πόδια της. Η Φιορεντίνα είναι στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο και την επικίνδυνη ζώνη, επομένως εξασφαλίζει την παραμονή της ακόμη και με ισοπαλία, ενώ η Τζένοα θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να μην την ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι εξυπηρετούνται και με την ισοπαλία, σε περίπτωση όπου η Έμπολι ηττηθεί στο Μιλάνο από την Ίντερ. Όπως και να έχει, οι δυο ομάδες δεν αναμένεται να αφήσουν την τύχη τους στον… αέρα, θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να εξασφαλιστούν και το σενάριο του να βρουν δίχτυα έστω από μια φορά, φαντάζει πολύ πιθανό. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Κερδίζει και ελπίζει

Περνάμε στην Α’ Τουρκίας και την αναμέτρηση Μαλάτιασπορ – Μπούρσασπορ. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Μαλάτιασπορ έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη σεζόν, ενώ η Μπούρσασπορ είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -1 από τη σωτηρία της, χωρίς όμως να κρατάει την τύχη της στα… πόδια της. Χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό τελευταίο ματς της σεζόν και παράλληλα στραβοπάτημα της Γκεζτεπέ, η οποία φιλοξενεί την αδιάφορη, Ανκαραγκουτσού. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν το χρέος τους, περιμένοντας τα ευχάριστα νέα. Το διπλό δίνεται σε απόδοση 2.40 και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Υψηλό σκορ στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Μπρέογκαν – Μπούργος. Ένα από τα λίγα αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής είναι το Μπρέογκαν-Μπούργος και φυσικά ευνοείται η πιθανότητα εμφάνισης ενός μεγάλου σκορ. Η πιθανότητα αυτή ενισχύεται από την εσχάτως άναρχη εικόνα της Μπρέογκαν που από ομάδα αργή με αφοσίωση στην άμυνα έγινε ομάδα που παρουσίασε μεγάλα σκορ, 91-84 με Ανδόρρα, 77-92 με Γκραν Κανάρια, 84-85 με Τενερίφη, 83-82 με Βαλένθια και 94-89 με Ρεάλ. Η καλύτερη επιλογή από τον αγώνα είναι το Over 164,5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ