Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη: Θα ολοκληρώσει την έκπληξη η Ουνιόν;

Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη: Θα ολοκληρώσει την έκπληξη η Ουνιόν;

Κρίνεται ποια ομάδα θα αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα τη νέα σεζόν.

Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας (27/05, 21:30) την Στουτγκάρδη, στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου / παραμονής στην Μπουντεσλίγκα. Στο πρώτο ματς, η Ουνιόν κατάφερε να πάρει ισοπαλία 2-2 και έχει αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για να είναι αυτή η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη “μεγάλη” κατηγορία.

Η Στουτγκάρδη στο πρώτο παιχνίδι, που έγινε στην έδρα της, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με τον Γκέντνερ στο 41’ και τον Γκόμεζ στο 41’, η ομάδα από το Βερολίνο, όμως, είχε τις “απαντήσεις” σε αμφότερες τις περιπτώσεις (Αμπντουλάχι 43’, Φρίντριχ 68’) και πήρε ένα αποτέλεσμα το οποίο τη φέρνει σε θέση ισχύος, αν και μπήκε στα μπαράζ με την “ταμπέλα” του αουτσάιντερ.

Για να ολοκληρώσει την έκπληξη, καλείται απόψε να προστατέψει την έδρα της, εκεί όπου είναι άκρως αποτελεσματική. Συγκεκριμένα, στα 17 παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της για τη Β’ κατηγορία της Γερμανίας ηττήθηκε μόλις μία φορά, πανηγυρίζοντας 11 νίκες, ενώ πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη (Κλικ εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ