Λα Κορούνια – Μαγιόρκα: Με «φόντο» τα πλέι οφ

Λα Κορούνια – Μαγιόρκα: Με «φόντο» τα πλέι οφ

Αναμέτρηση στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής στη Β’ Ισπανίας.

Η 40η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (27/05, 22:00) στο “Ριαθόρ”, εκεί όπου η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια υποδέχεται τη Μαγιόρκα, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και έχουν μείνει τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη εξάδα, σε περίπτωση που δεν κερδίσουν το έργο τους για συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου θα δυσκολέψει πολύ στις δύο αγωνιστικές που θα υπολείπονται για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Η Μαγιόρκα, από την άλλη, σε περίπτωση που δε χάσει απόψε, τότε σε μεγάλο βαθμό θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ.

Η Λα Κορούνια “πληγώνεται” από την εντός έδρας παρουσία της, στο “Ριαθόρ” έχει να κερδίσει από τις 20 Ιανουαρίου. Και η Μαγιόρκα, βέβαια, δεν είναι κάποιο φόβητρο μακριά από τη βάση της. Στα 18 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, κέρδισε μόλις τέσσερις φορές, μετρώντας, παράλληλα, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Λα Κορούνια – Μαγιόρκα (Κλικ εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ