Φίτεσε – Ουτρέχτη: Ποιά θα βγει στο Europa League;

Φίτεσε – Ουτρέχτη: Ποιά θα βγει στο Europa League;

Τελικός σήμερα στην Ολλανδία, για τα πλέι-οφ εξόδου στο Europa League, ανάμεσα στη Φίτεσε και την Ουτρέχτη.

Το πρόγραμμα της Eredivisie για σήμερα, Τρίτη (28/05), περιλαμβάνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ο λόγος για το Φίτεσε – Ουτρέχτη. Είναι ο επαναληπτικός τελικός των πλέι-οφ για την έξοδο στο Europa League. Στο πρώτο ματς, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Η αναμέτρηση απασχολεί ιδιαιτέρως και για τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Η Φίτεσε τερμάτισε στην πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου με 53 βαθμούς. Έπαιξε πολύ ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο. Απέκλεισε δύσκολα τη Γκρόνιγκεν στην προηγούμενη φάση. Έχασε με 2-1 εκτός έδρας, και κέρδισε 3-1 μέσα στο «σπίτι» της. Βγάζει μια κούραση, αλλά δεν παύει να είναι μια καλή ομάδα. Έχει νικήσει μια φορά φέτος την Ουτρέχτη στο πρωτάθλημα, και δεν έχει χάσει σε κανένα από τα τρια ματς που έδωσαν μεταξύ τους.

Η Ουτρέχτη κατέλαβε την έκτη θέση στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όντας ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο. Κατάφερε να αποκλείσει εύκολα τη Χέρακλες στον προηγούμενο γύρο, με συνολικό σκορ 5-0. Τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Φίτεσε στο πρώτο ματς, και έχει μειονέκτημα για το εισιτήριο του Europa League.  Ωστόσο, δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Έχει τις δυνατότητες για μια δυνατή εμφάνιση που θα τις δώσει σημαντικές ελπίδες. Είναι ο αγώνας της χρονιάς και οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Φίτεσε – Ουτρέχτη. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ