Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Πρώτος ημιτελικός με ξεκάθαρο φαβορί!

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Πρώτος ημιτελικός με ξεκάθαρο φαβορί!

Τα ημιτελικά της Betshop Basket League ξεκινάνε σήμερα, και το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Το… πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ έχει και αγώνες! Σήμερα λοιπόν (29/05), αρχίζουν οι ημιτελικοί της Betshop Basket League. Σε αυτό το πλαίσιο, το Περιστέρι φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, με τους Περιστεριώτες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Παρόλα αυτά, μεγάλο φαβορί είναι οι «Πράσινοι». Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, και αγωνιστικά, και στοιχηματικά.

Το Περιστέρι έφτασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος μετά την πρόκριση απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν είχε εύκολο έργο, αλλά τελικά πέρασε με 2-1 στις νίκες. Μάλιστα, στο τρίτο και καθοριστικό ματς επέστρεψε από το -8 και με ένα φοβερό σερί 20-1 καθάρισε το παιχνίδι και την πρόκριση. Με τις ανακατατάξεις στη βαθμολογία, το Περιστέρι βρέθηκε να έχει πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το έργο του παραμένει εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Παναθηναϊκός όμως, έχει να παίξει μπάσκετ από τις 4 Μαίου, όταν κέρδισε στην έδρα του Χολαργού. Η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πιθανό να αποσυντόνισε την ομάδα του Ρικ Πιτίνο. Παρόλα αυτά, το «Τριφύλλι» εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στη σειρά, ακόμα και με μειονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά χωρίς αγώνες και θέλει από σήμερα να βρει ξανά ρυθμό. Το Περιστέρι είναι η μόνη ομάδα που τον έχει κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να αποδείξουν στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Περιστέρι – Παναθηναϊκός. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Περιστέρι – Παναθηναϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ