Τσιταντέλα – Βερόνα: Πρώτος τελικός ανόδου στη Serie A!

Τσιταντέλα – Βερόνα: Πρώτος τελικός ανόδου στη Serie A!

Σήμερα θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός των πλέι-οφ της Serie B, για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ένα δυνατό παιχνίδι περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα σήμερα (30/05), όσον αφορά την Ιταλία. Ο λόγος για το Τσιταντέλα – Βερόνα, που είναι ο πρώτος τελικός ανόδου στη Serie A. Θα ακολουθήσει ρεβάνς την Κυριακή. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση. Αν και εκεί δεν κριθεί ο νικητής, δεν θα γίνουν πέναλτι. Αντίθετα, θα περάσει η ομάδα που τερμάτισε πιο πάνω στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Τσιταντέλα λοιπόν, τερμάτισε έβδομη στη Serie B. Παρόλα αυτά, πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στα πλέι-οφ. Στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε τη Μπενεβέντο. Έχασε στην έδρα της με 1-2, αλλά με το επικό 0-3 στο δεύτερο ματς πήρε την πρόκριση. Επομένως, πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους τελικούς με την Ελλάς Βερόνα. Μετράει εννιά Over 2.5 στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Βερόνα από την άλλη, είναι πανέτοιμη για τις μεγάλες μάχες. Ήταν η πέμπτη ομάδα της κανονικής περιόδου της Serie B. Στα πλέι-οφ, πέρασε αρχικά το εμπόδιο της Περούτζια στην παράταση. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την Πεσκάρα. Μετά το εντός έδρας 0-0, κέρδισε στο γήπεδο της αντιπάλου της με 0-1 και προκρίθηκε στον τελικό. Έχει τρία σερί Under 2.5 στα παιχνίδια της.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Τσιταντέλα – Βερόνα. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Τσιταντέλα – Βερόνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ