Κόρδοβα – Οσασούνα: Λίγο πριν την άνοδο στη La Liga!

Κόρδοβα – Οσασούνα: Λίγο πριν την άνοδο στη La Liga!

Η Κόρδοβα φιλοξενεί σήμερα την Οσασούνα για την 41η αγωνιστική της Segunda Division.

Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το στοίχημα, διεξάγεται σήμερα (31/05) στην Ισπανία. Ο λόγος για το Κόρδοβα – Οσασούνα, που ανοίγει την αυλαία της 31ης αγωνιστικής της La Liga. Το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά από αυτό μπορούν να προκύψουν αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Κόρδοβα κάνει ήδη τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν, όπου θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν, είναι στην 20η θέση και έχουν πέσει και μαθηματικά. Παρόλα αυτά, είναι αήττητοι εδώ και δύο αγωνιστικές. Κέρδισαν με 4-3 την Ταραγόνα και έφεραν 0-0 εκτός έδρας με τη Ράγιο Μανταχόντα. Χωρίς άγχος λοιπόν, θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι.

Σε εντελώς αντίθετη μοίρα βρίσκεται η Οσασούνα. Πρόκειται για την ομάδα που είναι πρώτη και καλύτερη στην κατάταξη της Segunda Division. Έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. Επομένως, προετοιμάζεται από τώρα για μια δύσκολη σεζόν στη La Liga. Δεν έχει χάσει εδώ και εννιά αγωνιστικές, και προέρχεται από το 2-0 επί της Λας Πάλμας. Θέλει να προσφέρει σκορ και θέαμα στο κοινό της.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Κόρδοβα – Οσασούνα. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ