Ροβανιέμι – Ελσίνκι: «Καίγονται» για τους βαθμούς!

Ροβανιέμι – Ελσίνκι: «Καίγονται» για τους βαθμούς!

Στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Ροβανιέμι φιλοξενεί απόψε (31/05) την Ελσίνκι στις 18:30.

Το πρωτάθλημα Φινλανδίας έχει ζεσταθεί για τα καλά και η βαθμολογία αρχίζει να παίρνει πιο σταθερή μορφή. Σήμερα λοιπόν, η Ροβανιέμι θα υποδεχθεί την Ελσίνκι. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, που το θέλουν και οι δύο. Εννοείται, πως η συγκεκριμένη διοργάνωση προσφέρει διαχρονικά και δυνατές προτάσεις στοιχήματος.

Η Ροβανιέμι λοιπόν, είναι αυτήν τη στιγμή στην ένατη θέση της κατάταξης. Μετά από δέκα παιχνίδια έχει έντεκα βαθμούς. Το ρεκόρ της είναι 3-2-5. Την περασμένη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με τη Σεϊναγιόεν. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έληξαν Under 2.5. Η διαφορά της από τον όμιλο του πρωταθλητή είναι στους τρεις βαθμούς. Επομένως, ψάχνει τη νίκη για να τον «αγγίξει»!

Από την άλλη, η Ελσίνκι έρχεται φορμαρισμένη. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 3-1 την Κοκόλα και ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Βρίσκεται στο -2 από την πρώτη Ίντερ Τούρκου. Συνεπώς, οφείλει να κερδίσει για να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, ήταν Goal/Goal. Προσφέρεται σε τιμές φαβορί σήμερα, και θα προσπαθήσει να δικαιώσει και τις στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ροβανιέμι – Ελσίνκι. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Ροβανιέμι – Ελσίνκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ