Ουκρανία – Παναμάς: Μοιρασμένες οι πιθανότητες

Ουκρανία – Παναμάς: Μοιρασμένες οι πιθανότητες

Αμφότερες είχαν καλή παρουσία στη φάση των ομίλων και καμία ομάδα δεν παίρνει τον τίτλο του φαβορί.

Μια θέση στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 θα διεκδικήσουν απόψε Ουκρανία και Παναμάς, δύο ομάδες όπου είχαν καλή παρουσία στη φάση των ομίλων και καμία δεν… τον τίτλο του φαβορί, καθώς δείχνουν να έχουν ίσες πιθανότητες για να κερδίσουν το στοίχημα της πρόκρισης.

Η τυπικά γηπεδούχους, Ουκρανία, αντιμετώπισε στη φάση των ομίλων την Αμερική, το Κατάρ και τη Νιγηρία, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία και τερματίζοντας στην κορυφή του γκρουπ. Σημείωσε συνολικά τέσσερα τέρματα, επέτρεψε δυο προς την εστία της, δείχνοντας γενικώς αρκετά σκληροτράχηλη.

Ο Παναμάς από την άλλη, αντιμετώπισε τις Γαλλία, Μάλι και Σαουδική Αραβία, σημείωσε μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, τερματίζοντας τελικά στην 3η θέση του ομίλου, παρ’ όλα αυτά πέρασε ως μια από τις καλύτερες τρίτες ομάδες της διοργάνωσης. Η μοναδική του ήττα ήρθε φυσιολογικά από τη Γαλλία, στα υπόλοιπα παιχνίδια μπόρεσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και μένει να δούμε τι εικόνα θα παρουσιάσει κόντρα στην Ουκρανία, μια ομάδα που δεν έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας πάντως.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόλις μια ακόμη φορά κατά το παρελθόν, με τους Ουκρανούς να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 3-1 σκορ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το Preview του Ουκρανία U20 – Παναμάς U20. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ