Segunda Division: Μια «στροφή» πριν το τέλος!

Segunda Division: Μια «στροφή» πριν το τέλος!

Επτά αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Segunda Division, για την 41η αγωνιστική.

Το τραγικό γεγονός του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, έφερε την αναβολή των περισσότερων αγώνων για την 41η αγωνιστική της Segunda Division. Αυτά τα ματς, θα πραγματοποιηθούν σήμερα. Πρόκειται για επτά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η ώρα διεξαγωγής όλων των αναμετρήσεων, είναι στις 22:00.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η τρίτη Αλμπαθέτε θα υποδεχθεί την τέταρτη Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι έχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση αλλά οφείλουν να κερδίσουν απόψε. Η Κάντιθ, πρέπει επίσης να πάρει τη νίκη, για να παραμείνει εντός πλέι-οφ ανόδου. Παίζει λοιπόν, με την αδιάφορη Εξτρεμαδούρα. Σημαντικό ματς για την παραμονή, είναι το Λούγκο – Τενερίφη. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες.

Από εκεί και πέρα, η Έλτσε φιλοξενεί τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Οι φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν με την έκτη Κάντιθ, αλλά είναι κάτω από αυτήν. Ψάχνουν μόνο το «διπλό» στην προσπάθειά τους να μπουν στα πλέι-οφ ανόδου. Κρίσιμο είναι και το Μαγιόρκα – Γρανάδα. Η Μαγιόρκα δεν έχει κλειδώσει τα πλέι-οφ, ενώ η Μάλαγα με νίκη ανεβαίνει από σήμερα στη La Liga!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα απόλυτα Previews όλων των αγώνων  της segunda Division. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για τις Αναλύσεις και τις Εκτιμήσεις όλων των αγώνων της Segunda Division

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ