Αργεντινή – Μάλι: Για μια θέση στα ημιτελικά!

Αργεντινή – Μάλι: Για μια θέση στα ημιτελικά!

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, η Αργεντινή κοντράρεται σήμερα (21:30) με το Μάλι, στην Πολωνία.

 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 έχει μπει στην τελική του ευθεία. Η διοργάνωση μαγνητίζει την προσοχή τόσο από αγωνιστικής άποψης, όσο και για το στοίχημα. Πλέον, βρισκόμαστε στη φάση των «8». Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα η Αργεντινή θα παίξει με το Μάλι.

Η Αργεντινή είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση. Την Παρασκευή γνώρισε ανώδυνη ήττα από τη Νότιο Κορέα, με 2-1. Ωστόσο, πέρασε τον όμιλο με έξι βαθμούς. Έχει κερδίσει με 5-2 τη Νότιο Αφρική, και 2-0 την Πορτογαλία. Δύο Over 2.5 λοιπόν για την «Αλμπισελέστε». Πρόκειται για ένα σύνολο πλούσιο σε ταλέντο. Είναι από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και ετοιμάζεται για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Τη δική του μάχη όμως, θα δώσει και το Μάλι. Οι Αφρικανοί προκρίθηκαν από τον όμιλο με μια νίκη, μια ισοπαλία και μία ήττα. Κέρδισαν τη Σαουδική Αραβία με 4-3, και έχασαν με 3-2 από τη Γαλλία. Η ισοπαλία τους, ήταν με το Μεξικό (1-1). Συνεπώς, όλα τα παιχνίδια τους ήρθαν Goal/Goal, και τα δύο Over 2.5. Με βελτίωση στην άμυνα, έχουν ελπίδες για να βάλουν δύσκολα στην Αργεντινή.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Αργεντινή – Μάλι. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ