Λευκορωσία – Γερμανία: Θα «πιάσουν» κορυφή οι Γερμανοί;

Λευκορωσία – Γερμανία: Θα «πιάσουν» κορυφή οι Γερμανοί;

Η Λευκορωσία φιλοξενεί σήμερα τη Γερμανία, για τον τρίτο όμιλο των προκριματικών Euro 2020.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας, είναι το Λευκορωσία – Γερμανία. Το ματς διεξάγεται στα πλαίσια του τρίτου ομίλου, για τα προκριματικά του Euro 2020. Το ματς είναι σημαντικό από βαθμολογικής άποψης. Οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο.

Η Λευκορωσία αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου. Μετά από δύο αγώνες, δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα βαθμό. Έχει δώσει δυο εκτός έδρας αγώνες μέχρι τώρα. Διασύρθηκε με 4-0 από την Ολλανδία, και έχασε με 2-1 από τη Βόρειο Ιρλανδία. Σήμερα, θα παίξει πρώτη φορά στο γήπεδό της. Προέρχεται από 5/7 Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Η Γερμανία με τη σειρά της, έχει παίξει μόνο έναν αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2020. Ειδικότερα, τα «Πάντσερ» πήραν σπουδαία νίκη επί της Ολλανδίας, με 2-3. Είναι τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Βόρειο Ιρλανδία, αλλά με ματς λιγότερο. Συμμετέχει σε αγώνες με πολλά γκολ. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν Over 2.5. Επίσης, τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς ήταν Goal/Goal.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Λευκορωσία – Γερμανία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Λευκορωσία – Γερμανία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ