Τουρκία – Γαλλία: Ντέρμπι κορυφής στα προκριματικά Euro 2020!

Τουρκία – Γαλλία: Ντέρμπι κορυφής στα προκριματικά Euro 2020!

Στον όγδοο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, η Τουρκία υποδέχεται τη Γαλλία, στις 21:45.

Τα προκριματικά του Euro 2020 συνεχίζονται σήμερα, με πληθώρα αναμετρήσεων. Μία από αυτές, είναι και το Τουρκία – Γαλλία. Είναι ένα ματς για τον όγδοο όμιλο. Οι δύο ομάδες, ισοβαθμούν αυτήν τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας του γκρουπ. Γίνεται αντιληπτή λοιπόν, η κρισιμότητα του παιχνιδιού.

Η Τουρκία είναι αποφασισμένη για την πρόκριση στην τελική φάση, του Euro 2020. Έχει ξεκινήσει φουριόζα τα προκριματικά, κάνοντας το 2×2. Μάλιστα, δεν έχει δεχτεί καν γκολ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν 0-2 την Αλβανία και 4-0 τη Μολδαβία. Συνολικά, προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Γνωρίζουν ότι με «τρίποντο» σήμερα, μένουν μόνοι πρώτοι.

Η Γαλλία από την άλλη, είναι έτοιμη για αυτό το κρίσιμο ματς. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν κι αυτοί έξι βαθμούς, με δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, οι «Τρικολόρ» κέρδισαν με 1-4 τη Μολδαβία και 4-0 την Ισλανδία. Συνεχίζουν λοιπόν, από εκεί που σταμάτησαν στο Μουντιάλ. Θέλουν να δείξουν ποιός είναι το αφεντικό στον όμιλο, με ένα μεγάλο «διπλό».

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Τουρκία – Γαλλία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Τουρκία – Γαλλία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ