Πορτογαλία – Ολλανδία: «Μάχη» για την κούπα και τα εκατομμύρια!

Πορτογαλία – Ολλανδία: «Μάχη» για την κούπα και τα εκατομμύρια!

Στον τελικό του UEFA Nations League, η Πορτογαλία παίζει με την Ολλανδία, στις 21:45.

Ένα σημαντικό παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Ο λόγος για το Πορτογαλία – Ολλανδία. Πρόκειται για τον τελικό του UEFA Nations League. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο «Ντραγκάο». Οι Πορτογάλοι λοιπόν, έχουν εκ των πραγμάτων ένα μικρό προβάδισμα. Παρόλα αυτά, αναμένεται μεγάλη μάχη!

Η Πορτογαλία βρέθηκε στον τελικό χάρη στη νίκη της με 3-1 επί της Ελβετίας. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε τη χώρα του στην πρόκριση. Η Πορτογαλία είναι αήττητοι εδώ και εννιά ματς, για όλες τις διοργανώσεις.

Το έπαθλο των 7.5 εκατ. Ευρώ θα διεκδικήσει όμως και η Ολλανδία. Οι «Οράνιε» πήραν μεγάλη πρόκριση επί της Αγγλίας, με 3-1, στην παράταση. Από τους κορυφαίους του αγώνα ήταν ο Ντε Λιχτ και ο Φαν Ντάικ. Επίσης, ο Ντεπάι μοίρασε δύο ασίστ. Οι Ολλανδοί θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι επιστρέψουν στα υψηλά στρώματα, και θέλουν πολύ τον τίτλο.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Πορτογαλία – Ολλανδία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Πορτογαλία – Ολλανδία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ