Ελβετία – Αγγλία: Μικρός τελικός αλλά… πολλά τα εκατομμύρια!

Ελβετία – Αγγλία: Μικρός τελικός αλλά… πολλά τα εκατομμύρια!

Για τον μικρό τελικό του UEFA Nations League, Ελβετία και Αγγλια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Γκιμαράες.

Στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας, θα κριθεί η τρίτη θέση του UEFA Nations League. Ελβετία και Αγγλία κοντράρονται, και το ενδιαφέρον είναι κυρίως… οικονομικό. Ο τρίτος της διοργάνωσης κερδίζει 5.5 εκατ. ευρώ, και ο τέταρτος 4.5 εκατ. Ευρώ. Συνεπώς, εκτός του γοήτρου, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα και για να μπουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους.

Η Ελβετία δεν τα κατάφερε στα ημιτελικά. Γνώρισε την ήττα από την οικοδέσποινα Πορτογαλία, με 3-1. Δεν έπαιξε άσχημα, αντίθετα δημιούργησε φάσεις και απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο. Όμως, πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες και την τρομερή εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Ελβετοί συμμετέχουν σε εντυπωσιακά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, με μεγάλα σκορ. Ενδεικτικά, μετράνε 5/7 Goal/Goal & Over 2.5. Θέλουν πολύ την τρίτη θέση και για ηθικούς λόγους.

Η Αγγλία προηγήθηκε απέναντι στην Ολλανδία, αλλά στο τέλος αποκλείστηκε. Τα «Λιοντάρια» έκαναν αμυντικά λάθη και οι Ολλανδοί δεν συγχώρεσαν. Το ματς πήγε στην παράταση και εκεί οι «Οράνιε» κέρδισαν με 3-1. Τώρα, οι Άγγλοι εστιάζουν στον μικρό τελικό. Προέρχονται από τρεις σερί νίκες επί της Ελβετίας, στις οποίες δεν δέχτηκαν γκολ. Γενικά, δεν έχουν χάσει κανένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια με τη σημερινή τους αντίπαλο. Είναι το φαβορί και απόψε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Ελβετία – Αγγλία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Ελβετία – Αγγλία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ