Βενέτσια – Σαλερνιτάνα: Τελικός παραμονής στην Ιταλία!

Βενέτσια – Σαλερνιτάνα: Τελικός παραμονής στην Ιταλία!

Η Βενέτσια φιλοξενεί σήμερα (19:00) τη Σαλερνιτάνα, για τα πλέι-οφ παραμονής στη Serie B.

Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή (09/06) για τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Απόψε, ολοκληρώνονται τα πλέι-οφ παραμονής. Η Βενέτσια λοιπόν, υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στο πρώτο παιχνίδι, η Σαλερνιτάνα κέρδισε με 2-1. Ο κανονικός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει. Αν υπάρξει συνολική ισοπαλία ακολουθει παράταση. Αν και πάλι δεν προκύψει νικήτρια, μένει στην κατηγορία η Βενέτσια,, που τερμάτισε πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Για την ακρίβεια, η Βενέτσια βγήκε 15η στη Serie B με 38 βαθμούς. Τόσους είχε και η Σαλερνιτάνα, ωστόσο η ισοβαθμία ευνοεί τους γηπεδούχους. Η Βενέτσια έσωσε κάπως την κατάσταση στο πρώτο ματς, σκοράροντας στο 92’. Έτσι, βελτίωσε τη θέση της ενόψει της ρεβάνς. Έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς απέναντι στη Σαλερνιτάνα. Βέβαια, τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα έληξαν Under 2.5. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η Βενέτσια είναι το φαβορί για τη νίκη.

Από την άλλη, η Σαλερνιτάνα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι. Το 2-0 έμοιαζε ιδανικό σκορ, μέχρι να έρθει το 2-1 στις καθυστερήσεις. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους φιλοξενούμενους. Δεδομένου, ότι χάνουν και στην ισοβαθμία. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν το στόχο τος. Άλλωστε, αυτήν τη στιγμή, έχουν το προβάδισμα.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Βενέτσια – Σαλερνιτάνα. Τελευταία νέα, απουσίες, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Βενέτσια – Σαλερνιτάνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ