Ελλάδα – Αρμενία: Χωρίς περιθώρια η εθνική μας!

Ελλάδα – Αρμενία: Χωρίς περιθώρια η εθνική μας!

Για τον δέκατο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, η Ελλάδα υποδέχεται την Αρμενία.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή (11/06) για την πορεία της εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Euro 2020. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη χρειάζεται τη νίκη και μόνο απέναντι στην Αρμενία, την οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία τόσο για την εθνική μας, όσο και για την Αρμενία.

Η Ελλάδα προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-3 από την Ιταλία. Οι Έλληνες παίκτες δεν ήταν καλοί και έχασαν εύκολα από τη «Σκουάντρα Ατζούρα». Βέβαια, η Ελλάδα δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, επίσημα και φιλικά. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα εξ αυτών. Τους Αρμένιους, η εθνική μας τους έχει κερδίσει τις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους.

Η Αρμενία από την άλλη, έρχεται στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εύκολα με 3-0 το Λιχτενστάιν, την προηγούμενη αγωνιστική. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με ηγέτη φυσικά, τον Χένρικ Μκιταριάν. Η Αρμενία μετράει πέντε Over 2.5 στα έξι τελευταία  παιχνίδια της, για όλες τις διοργανώσεις.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Ελλάδα – Αρμενία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Ελλάδα – Αρμενία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ