Ιταλία – Βοσνία: Ασταμάτητη η «Σκουάντρα Ατζούρα»!

Ιταλία – Βοσνία: Ασταμάτητη η «Σκουάντρα Ατζούρα»!

Η Ιταλία φιλοξενεί τη Βοσνία, για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών Euro 2020.

Για τον όμιλο της εθνικής μας, τον δέκατο, η Ιταλία παίζει στην έδρα της με τη Βοσνία. Πρόκειται για την τέταρτη αγωνιστική, των προκριματικών του Euro 2020. Οι Ιταλοί προς το παρόν κερδίζουν το στοίχημα και βαδίζουν ολοταχώς προς την πρόκριση. Η Βοσνία δεν είναι καλά, και θέλει να επιστρέψει.

Σαν… σίφουνας πέρασε από το ΟΑΚΑ η εθνική Ιταλίας. Η ομάδα του Μαντσίνι τα έκανε όλα σωστά, και καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με την Ελλάδα. Το τελικό 0-3, δείχνει και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ιταλοί. Έχουν κάνει το 3×3 και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα. Προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν. Είναι το φαβορί για τη νίκη και σήμερα.

Η Βοσνία δεν πατάει καλά σε αυτά τα προκριματικά, τουλάχιστον προς το παρόν. Κέρδισε δύσκολα την Αρμενία, «αυτοκτόνησε» με την Ελλάδα και έχασε από τη Φινλανδία. Συνεπώς, πάει στην Ιταλία για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αποστολή των Βόσνιων είναι δύσκολη. Εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις, οι φιλοξενούμενοι δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Ιταλία – Βοσνία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Ιταλία – Βοσνία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ