Λιχτενστάιν – Φινλανδία: Προελαύνουν οι φιλοξενούμενοι!

Λιχτενστάιν – Φινλανδία: Προελαύνουν οι φιλοξενούμενοι!

Η Φινλανδία δοκιμάζεται στην έδρα του Λιχτενστάιν, για τον όμιλο της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας, στα προκριματικά του Euro 2020, είναι το Λιχτενστάιν – Φινλανδία. Μάλιστα, η έκβασή του αφορά και την εθνική Ελλάδος. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Το στοίχημα των προκριματικών πάει καλά για αυτούς. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα.

Το Λιχτενστάιν είναι, κατά γενική ομολογία, η πιο αδύναμη ομάδα του δέκατου ομίλου. Κατείχε αυτόν τον τίτλο πριν την έναρξη των προκριματικών. Τώρα, τον έχει ήδη… επιβεβαιώσει. Μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Μάλιστα, δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα γκολ. Προέρχεται από το βαρύ 3-0, στην έδρα της Αρμενίας. Θα προσπαθήσει να έχει μια αξιοπρεπή εικόνα στο σημερινό παιχνίδι.

Η Φινλανδία από την άλλη, έχει εντελώς αντίθετη πορεία. Με έξι βαθμούς, φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω μόνο από την Ιταλία. Εκεί θα προσπαθήσει να παραμείνει μέχρι τέλους, ώστε να περάσει στο Euro 2020. Μετά το 0-2 επί της Αρμενίας, οι Φινλανδοί επικράτησαν με 2-0 της Βοσνίας και πάνε για την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Under 2.5 τα εννιά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Λιχτενστάιν – Φινλανδία. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ