Δεν αποκλείεται η έκπληξη…

Δεν αποκλείεται η έκπληξη…

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το τένις.

Η νίκη του Μαναρινό επί του Ντε Μπάκερ προέκυψε πολύ εύκολα στην Ολλανδία, όμως πλέον συνεχίζουμε με το τουρνουά της Στουτγκάρδης, επίσης σε γρασίδι, επιφάνεια η οποία θα μας απασχολήσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όταν θα ολοκληρωθεί το Γουίμπλεντον.

Ένας από τους ωραίους τύπους στον χώρο του τένις, ο Ντάστιν Μπράουν θα αντιμετωπίσει τον Σάσα Ζβέρεφ. Δύο Γερμανοί μπροστά στο δικό τους κοινό. Ο ένας με ρωσικό αίμα και ο άλλος με τζαμαϊκανό! Πιο φορμαρισμένος και γενικά καλός στο γρασίδι ο Μπράουν, δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη. Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν ρεκόρ 2-0 εις βάρος του Ναδάλ, κι αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για να του έχω εμπιστοσύνη!

Ο Μπράουν απολαμβάνει να αγωνίζεται στο γρασίδι και του ταιριάζει πολύ, καθώς παίζει με σερβίς – βολέ. Για τον Ζβέρεφ δεν είναι η αγαπημένη επιφάνεια, έχει 11 μήνες να βρεθεί σε αυτή και ίσως του πάρει χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Στα θετικά για τον Μπράουν, η καλή του φόρμα, καθώς έχει 3 νίκες χωρίς απώλεια σετ με Ιστόμιν, Μπαρερέ και Μίλμαν. Φαβορί ως όνομα ο Ζβέρεφ, όμως στην πράξη μπορεί να έχει πρόβλημα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ