Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε: Ντέρμπι με φόντο την άνοδο στη La Liga!

Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε: Ντέρμπι με φόντο την άνοδο στη La Liga!

Ημιτελικός των πλέι-οφ ανόδου στη La Liga, ανάμεσα στη Μάλαγα και την Αλμπαθέτε.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι που υπάρχει σήμερα (13/06) στο κουπόνι πάμε στοίχημα, είναι το Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε. Πρόκειται για ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου στη La Liga. Είναι το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Θα ακολουθήσει ρεβάνς, στην έδρα της δεύτερης. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση. Αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής, την άνοδο κερδίζει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Μαγιόρκα τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, με 69 βαθμούς. Είχε μια καλή πορεία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στην έδρα της, έχει την παράδοση με το μέρος της, απέναντι στην Αλμπαθέτε. Σε οκτώ ματς, μετράει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων έληξαν Under 2.5. Επιπλέον, είναι αήττητη εδώ και δώδεκα ματς στο γήπεδό τους. Την τελευταία αγωνιστική της Segunda Division, αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με την Εξτρεμαδούρα.

Από την άλλη, η Αλμπαθέτε τερμάτισε μια θέση πάνω από τη Μαγιόρκα. Συγκεκριμένα, βγήκε τέταρτη, συγκεντρώνοντας 71 βαθμούς. Έτσι, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν την άνοδο στη La Liga. Η Αλμπαθέτε δεν είναι σε καλή κατάσταση και μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Το No Goal επιβεβαιώθηκε στις οκτώ από τις εννιά τελευταίες «εξόδους» της.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του αγώνα Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ