Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο: Με στόχο το Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο: Με στόχο το Κόπα Λιμπερταδόρες!

Η Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί τη Σάο Πάολο για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Κρίσιμη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η Ατλέτικο Μινέιρο, θα υποδεχθεί τη Σάο Πάολο. Εκτός από αγωνιστικής άποψης, το ματς απασχολεί και για τα προγνωστικά. Η πέμπτη ομάδα της βαθμολογίας παίζει με την όγδοη, και κοινός τους στόχος είναι η είσοδος στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Ατλέτικο Μινέιρο, είναι αυτή που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Έχει μαζέψει 15 βαθμούς, με πέντε νίκες και τρεις ήττες. Ακόμα, δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τη Σάντος και θέλει να σηκώσει κεφάλι. Απέναντι στη Σάο Πάολο, είναι αήττητη, εδώ και τέσσερις αγώνες. Μάλιστα, έχει σκοράρει πρώτη στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους. Η Ατλέτικο Μινέιρο ψάχνει σήμερα την επιστροφή στις νίκες.

Η Σάο Πάολο από την άλλη, στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, είναι στους 13 πόντους. Συνεπώς, είναι στο -2 από τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, και στο -3 από την απευθείας πρόκριση. Δυνατό της στοιχείο είναι η άμυνα, καθώς έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Επιθετικά όμως, έχει πρόβλημα, και έχει σκοράρει μόνο επτά φορές. Δεν έχει κερδίσει εδώ και έξι ματς, ενώ προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της Αβάι.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ