Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε: Να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη!

Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε: Να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη!

Η Σαπεκοένσε φιλοξενεί τη Φλουμινένσε, στην ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Το πρωτάθλημα Βραζιλίας συνεχίζει ακάθεκτο τη δράση του, και τα ξημερώματα της Παρασκευής ολοκληρώνεται η ένατη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Σαπεκοένσε φιλοξενεί τη Φλουμινένσε. Το ματς, εκτός από την αγωνιστική του σημασία, είναι ενδιαφέρον και για το στοίχημα. Αμφότερες οι ομάδες είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Σαπεκοένσε αρχικά, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα, φιγουράρει στην 17η θέση με επτά πόντους. Έχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί έστω ένα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Επίσης, προέρχεται από 5/5 Goal/Goal και Over 2.5. Την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 3-1 από τη Γκοϊάς. Να σημειωθεί, ότι έχει σκοράρει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια απέναντι στη Φλουμινένσε.

Η Φλουμινένσε λοιπόν, είναι μια θέση πάνω από τη Σαπεκοένσε, και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Παρόλα αυτά, έχει και αυτή επτά βαθμούς. Διαθέτει ακόμα χειρότερη άμυνα, από αυτή των γηπεδούχων, αλλά είναι πιο σταθερή στην επίθεση, με δώδεκα γκολ ενεργητικό. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή φόρμα και αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια. Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε σε πέντε από τις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Την περασμένη αγωνιστική, η Φλουμινένσε αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Φλαμένγκο (0-0).

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε. Τελευταία νέα, απουσίες, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ