Με την πλάτη στον τοίχο η Αργεντινή

Με την πλάτη στον τοίχο η Αργεντινή

Επιτακτική ανάγκης νίκης για την Αργεντινή για τη 2η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα, κόντρα στην Παραγουάη.

Η αλμπισελέστε απογοήτευσε ξανά στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα δεχόμενη την ήττα με 2-0 από την Κολομβία. Νωθρή η ομάδα του Μέσσι σε συνέχεια των εμφανίσεων του Μουντιάλ, αν και είχε κάποιες μικροευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 71’ από ωραίο σουτ του Μαρτίνες και αντέδρασε σπασμωδικά. Δέχθηκε και 2ο γκολ στο 85’ από τον νεοεισελθόντα Σαπάτα.

Η Παραγουάη επίσης απογοήτευσε στον 1ο της αγώνα στη διοργάνωση παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2 στο Κατάρ, ενώ σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα θα μπορούσε και να είχε χάσει. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ – πέναλτι του Καρντόσο μόλις στο 4’ και διπλασίασε τα τέρματά της με γκολάρα του Γκονζάλες εκτός περιοχής στο 56’, ουδέποτε ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και επέτρεπε στους αντιπάλους να φτάνουν με ευκολία στην περιοχή της. Εντέλει δέχθηκε δύο τέρματα στο 68’ και στο 77’ και κινδύνεψε να δεχθεί και τρίτο.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αργεντινή – Παραγουάη με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ