Κόπα Άφρικα: Να υπερασπιστούν το θρόνο τους

Κόπα Άφρικα: Να υπερασπιστούν το θρόνο τους

Τα «Λιοντάρια» του Καμερούν απέναντι στη Γουινέα-Μπισσάου στην πρεμιέρα του 6ου Ομίλου στο Κόπα Άφρικα.

Εκκίνηση και για τον 6ο και τελευταίο όμιλο του Κόπα Άφρικα στην Ισμαηλία, με τους υπερασπιζόμενους πρωταθλητές του Καμερούν να ρίχνονται στη μάχη απέναντι στην αδύναμη Γουινέα-Μπισσάου. Τα «Λιοντάρια» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη διοργάνωση και να μην μπλέξουν, αφού στον όμιλο συμμετέχει και η εξίσου ισχυρή Γκάνα.

Με προπονητή τον παίκτη-θρύλο Κλάρενς Ζέεντορφ και με μπόλικο ταλέντο στο ρόστερ μπορούν να φτάσουν ψηλά. Ταλαντούχα η επιθετική 3αδα με Τότο Εκάμπι, Ενζί και Τσούπο-Μότινγκ, στη Βρετανία αγωνίζονται οι βασικοί της χαφ, ο Ονανά του Άγιαξ υπερασπίζεται την εστία. Στα τελευταία φιλικά επικράτησε της Ζάμπιας με 2-1 και έφερε ισοπαλία 1-1 με το Μάλι.

Η αδύναμη Γουινέα-Μπισσάου δίνει το παρών στο θεσμό μόλις για 2η φορά στην ιστορία της, μετά τη συμμετοχή της στο προηγούμενο Κόπα Άφρικα του 2017, στο οποίο αναμενόμενα δεν κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων. Λίγες πιθανότητες πρόκρισης έχει και φέτος, αφού το ρόστερ φείδεται ταλέντου, από το οποίο οι καλύτεροι αγωνίζονται σε “μικρές” ομάδες της Πορτογαλίας. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό ο μέσος Ζεζίνιο με πέρασμα από Λεβαδειακό και Βέροια. Στο πιο πρόσφατο φιλικό ηττήθηκε από την Ανγκόλα με 2-0.

Τον 6ο όμιλο πέραν της Γκάνας πλαισιώνει το Μπενίν.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Καμερούν – Γουινέα-Μπισσάου με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ