Όλα για την οκτάδα!

Όλα για την οκτάδα!

Με στόχο τα προημιτελικά κοντράρονται Ολλανδέζες και Γιαπωνέζες.

Στο στάδιο Ροαζόν ολοκληρώνεται η νοκ άουτ φάση των 16 στο Μουντιάλ Γυναικών της Γαλλίας, με την αναμέτρηση ανάμεσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας και αυτό της Ιαπωνίας. Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή από το ζευγάρι Ιταλία – Κίνα. Στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης η Ολλανδία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις και πέτυχε το 3/3, επικρατώντας της Νέας Ζηλανδίας με 1-0, του Καμερούν με 3-1 και του Καναδά με 2-1.

Η Ιαπωνία από την πλευρά της δυσκολεύτηκε περισσότερο για να πάρει την πρόκριση από τον 4ο όμιλο. Αρχικά ήρθε ισόπαλη με την Αργεντινή με σκορ 0-0 και στη συνέχεια επικράτησε της Σκωτίας πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1, ενώ στην 3η αγωνιστική υπέκυψε στην ανωτερότητα των Αγγλίδων, από τις όποιες ηττήθηκε με 2-0.

Σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση έχει η ομάδα της Ολλανδίας, όπως μας έδειξαν οι δύο ομάδες στους ομίλους, με την Ιαπωνία να καταφέρνει να σκοράρει μόνο απέναντι στην πιο αδύναμη Σκωτία.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ολλανδία Γ – Ιαπωνία Γ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ