Νίκη-πρόκριση ψάχνει η Ουγκάντα

Νίκη-πρόκριση ψάχνει η Ουγκάντα

Συνέχεια στην έκπληξη της 1ης αγωνιστικής θέλει να δώσει η Ουγκάντα.

Στις 20:00 στο Διεθνές Στάδιο του Καΐρου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουγκάντα και την Ζιμπάμπουε για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Η Ουγκάντα πέτυχε την έκπληξη της 1ης αγωνιστικής με την σχετικά εύκολη νίκη που κατάφερε απέναντι στο Κονγκό με σκορ 2-0. Μπορεί ως αποτέλεσμα να αποτέλεσε έκπληξη, όμως σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη για την Ουγκάντα. Προηγήθηκε νωρίς (στο 14’) με τον Καντού και διπλασίασε τα τέρματά της στο 48΄με τον Όκβι. Διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τους Κονγκολέζους μέχρι το τέλος.

Αντιθέτως, η Ζιμπάμπουε που είχε και πολύ πιο δύσκολο έργο, δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στην Αίγυπτο. Στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, σε ένα κατάμεστο γήπεδο και απέναντι στο #1 φαβορί της διοργάνωσης ηττήθηκε με σκορ 1-0 καταφέρνοντας όμως να σταθεί αξιοπρεπώς στο χορτάρι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Τρεζεγκέ στο 41’ και στη συνέχεια δεν κατάφερε να ισοφαρίσει παρότι είχε συχνές επισκέψεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Με νίκη η Ουγκάντα εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή της στους 16 του θεσμού, ενώ ακόμη και με ισοπαλία βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ουγκάντα – Ζιμπάμπουε με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ