Ραντεβού με την Βραζιλία

Ραντεβού με την Βραζιλία

Αργεντινή εναντίον Βενεζουέλας με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα περιμένει οι οικοδέσποινα Βραζιλία.

Απόψε στις 22:00 στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο οι Αργεντίνοι αντιμετωπίζουν τη Βενεζουέλα στον δεύτερο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα.

Μόχθησε αλλά εντέλει προκρίθηκε η «αλμπισελέστε» ως 2η από τον 2ο όμιλο με 4 πόντους. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κολομβία με 2-0 και την κακή εμφάνιση στο 1-1 απέναντι στην Παραγουάη, η παρέα του Μέσσι επικράτησε του Κατάρ με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Παρότι άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος της άμυνας, δεν έφυγε το άγχος από την ομάδα.

Το Κατάρ κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και της έβαλε προβλήματα, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στα τέλη του 1ου ημιχρόνου. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο 2ο ημίχρονο, μέχρι να πάρει το “όπλο” του ο Αγουέρο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ μετά από ατομική προσπάθεια και έδιωξε τα σύννεφα. Κινητικός ο Μέσσι, βρέθηκε μέσα στις φάσεις, έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι.

Η Βενεζουέλα πέρασε επίσης ως 2η από τον 1ο όμιλο με την νίκη που πέτυχε στην 3η αγωνιστική απέναντι στην αδύναμη Βολιβία. Το 1-0 έκανε με κεφαλιά μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο ακραίος μέσος Ματσίς και ο ίδιος έγραψε και το 2-0 με όμορφο σουτ στο 55’. Μείωσαν προσωρινά οι Βολιβιανοί στο 82’, με το Μαρτίνεζ να κάνει το 3-1 τέσσερα λεπτά αργότερα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Βενεζουέλα – Αργεντινή με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ