Απροσπέλαστοι οι Κολομβιανοί

Απροσπέλαστοι οι Κολομβιανοί

Το μηδέν παθητικό θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν οι «καφετέρος» απέναντι στη Χιλή.

Στις 02:00 στην Αρένα Κορίνθιανς του Σάο Πάολο, η Κολομβία αντιμετωπίζει τη Χιλή στον 3ο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα.

Οι Κολομβιανοί έκαναν το απόλυτο στον 2ο όμιλο και μάλιστα δίχως να δεχθούν γκολ! Αρχικά επικράτησαν της Αργεντινής 2-0 με σκόρερ τους Μαρτίνες και Ζαπάτα και ακολούθησαν οι νίκες με 1-0 επί του Κατάρ, με το Σαπάτα να σκοράρει ξανά και επί της Παραγουάης με σκόρερ τον Κουέγιαρ. Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Παραγουάη, με εξασφαλισμένη την 1η θέση στον όμιλο, ο coach Κεϊρόζ προέβη σε μερικό rotation. Καλοδουλεμένη ομάδα με έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές.

Η Χιλή ηττήθηκε στην 3η αγωνιστική από την Ουρουγουάη με 1-0, τερμάτισε 2η στον 3ο όμιλο και έπεσε πάνω στη φορμαρισμένη Κολομβία. Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί της Ιαπωνίας με 4-0 και του Ισημερινού με 2-1, με τον Αλέξις Σάντσες να σκοράρει σε αμφότερες τις αναμετρήσεις. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δεν ήταν απολύτως υγιής απέναντι στην Ουρουγουάη, ενώ από αυτό το ματς απουσίασε λόγω ενοχλήσεων ο Βιδάλ. Ισορροπημένος ο αγώνας με φάσεις εκατέρωθεν, την πλήγωσε στο 84’ η σελέστε, με υπέροχη κεφαλιά του Καβάνι.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Κολομβία – Χιλή με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ