Υπό πίεση η Τυνησία

Υπό πίεση η Τυνησία

Να ρεφάρουν την γκέλα της πρεμιέρας θέλουν οι βορειοαφρικανοί.

Στις 17:30, στο Σουέζ διεξάγεται η αναμέτρηση Τυνησία – Μάλι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο, τον οποίο συμπληρώνουν Ανγκόλα και Μαυριτανία.

Στην πρεμιέρα οι Τυνήσιοι έμειναν στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Ανγκόλα και παρότι προηγήθηκαν στο 34’ με πέναλτι του Μσάκνι, θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που δεν ηττήθηκαν, αφού οι αντίπαλοί τους ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Ισοφαρίστηκαν στο 73’ από τον Τζάλμα, ο οποίος δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους για την άμυνά τους. Κινητικός ο Καζρί στην επίθεση, αλλά έμοιαζε πολύ μόνος σε αρκετές περιπτώσεις.

Το Μάλι πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στη διοργάνωση με την ευρεία νίκη 4-1 επί της Μαυριτανίας. Προηγήθηκε στο 37΄με τον Ντιαμπί και δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο ο επιθετικός της Πόρτο Μαρεγκά έκανε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι. Στην επανάληψη σκόραραν από ένα γκολ οι δύο Αντάμα Τραορέ της ομάδας, με τη Μαυριτανία να μειώνει ενδιάμεσα. Κορυφαίος του γηπέδου ο Αντάμα Τραορέ της Σερκλ Μπριζ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Τυνησία – Μάλι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ