Ντέρμπι κορυφής

Ντέρμπι κορυφής

Μαρόκο και Ακτή μάχονται για την 1η θέση του ομίλου.

Στις 20:00, στο Στάδιο Αλ-Σαλάμ του Κάιρου, το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο του Κόπα Άφρικα.

Αγχωμένο το Μαρόκο στην πρεμιέρα, άγχος το οποίο αυξανόταν όσο περνούσαν τα λεπτά και δεν σκόραρε απέναντι στην αδύναμη Ναμίμπια, παρά τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργούσε. Εντέλει πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε αυτογκολ του Κεϊμούινε στο 89’, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα 8 λεπτά νωρίτερα! Ξεχώρισε με την απόδοσή του ο εξτρέμ του Άγιαξ Ζιγιές, που ήταν μόνιμος κίνδυνος για τους αντιπάλους.

Η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε επίσης 1-0 στην πρεμιέρα απέναντι στη Νότιο Αφρική, όμως η νίκη αυτή ήρθε πιο άνετα. Πολύ καλύτεροι οι Ιβοριανοί από το ξεκίνημα του αγώνα, καρποφόρησε η ανωτερότητά τους στο 64’ με τον επιθετικό Κότζια να σκοράρει από κοντά, έπειτα από ωραία πάσα του Γκραντέλ από τα αριστερά. Δε φάνηκε πολύ ο αστέρας της Λιλ, Πέπε, δεν κινδύνεψε στην άμυνα η ομάδα του coach Καμαρά, επιτρέποντας μόλις 2 σουτ στον αντίπαλο και κανένα στην εστία.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ