Απογοητεύει το Κονγκό

Απογοητεύει το Κονγκό

Δίχως βαθμούς και γκολ οι Κονγκολέζοι, που είναι με το 1.5 πόδι εκτός συνέχειας.

Στις 22:00, στο Στάδιο 30 Ιούνη του Κάιρου, διεξάγεται ο έτερος αγώνας του 1ου ομίλου για την 3η αγωνιστική, ανάμεσα στη Ζιμπάμπουε και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Μετά την αναμενόμενη ήττα της πρεμιέρας από την Αίγυπτο με 1-0, η Ζιμπάμπουε ήρθε ισόπαλη με την Ουγκάντα 1-1 για τη 2η αγωνιστική. Ιδιαιτέρως συναρπαστικό το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ανταλλάσουν τέρματα στο 1ο ημίχρονο και να χάνουν σωρεία τεράστιων ευκαιριών για να πάρουν τη νίκη στο 2ο, με χαρακτηριστικότερη αυτή του επιθετικού της Ζιμπάμπουε Μουσόνα σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής!!!

Τελικά το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για τη 2η θέση, σε περίπτωση που η Ουγκάντα ηττηθεί την ίδια ώρα από την Αίγυπτο, αλλά και εναλλακτικά για τη βαθμολογία των καλύτερων τρίτων.

Το Κονγκό ανήκει στις απογοητεύσεις της διοργάνωσης, αφού μετά την ήττα από την Ουγκάντα στην πρεμιέρα, ηττήθηκε και από την Αίγυπτο, ξανά με 2-0. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25’ σε κατάσταση κόρνερ και δέχθηκε δεύτερο τέρμα από τον Σαλάχ, πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Δεν κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, όντας και άτυχη στις δύο περιπτώσεις δοκαριών. Κυνηγά μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες να προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ζιμπάμπουε – Λ.Δ. Κονγκό με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ